Grain Trip este o brutărie care te va purta peste tot în lume. Din Franța până în Brazilia, din Italia până în Statele Unite, in Italia sau Turcia, Maroc sau Uzbekistan.

Urmareste-ne si pe:
Title Image

Despre noi

Breads of the World

POVESTEA NOASTRA

Grain Trip este o brutărie care te va purta în jurul lumii. Din Franța până în Brazilia, din Italia până în Statele Unite. Nu, nu avem bilete de avion sau camere de hotel, avem pâini si produse de patiserie. Din Germania sau Turcia, Maroc sau Uzbekistan, pâini de pretutindeni, prin care vom descoperi împreună gusturi si obiceiuri din lumea largă.

Fiecare dintre produsele noastre spune o poveste: pâini străvechi sau noi, pâini făcute din greșeală, pâini de la curți regale, pâini din războaie, pâini dedicate unor sărbători religioase, dospite sau nedospite, pâini amuzante și pâini sobre, în formă de minge sau de frunze, încrustate, pictate, ștanțate, dezbrăcate. ?

Ne este întotdeauna foarte greu să alegem ce pâini să vă pregătim, pentru că sunt incredibil de multe povești și nu promitem ca o să le găsiți pe toate în același timp dar o să ne asigurăm că veți afla din timp când vi le vom coace.

De aceea la Grain trip, nu spunem doar Pofta buna!, va uram Călătorie frumoasă!
Alege paine din orice colt de lume sau patiserie calda!

Contact

Ne găsești pe strada Nerva Traian 16, în București.

Ne poți contacta și telefonic, la numărul +40 31.401.40.53

Urmărește-ne și pe facebook sau instagram, ca să fii la curent cu ce năstrușnicii mai punem la cale.

Vă mulțumim!